Een premium tooling construeert de “Light Bone” Nike Air Force 1 Low

Van verkleden in Brogue Wingtips tot het matchen van de energie van de vroege jaren 70 met suède en old-school logo’s, de Nike Air Force 1 heeft dit zomerseizoen een veelzijdig aanbod verkend. Onlangs heeft het Bruce Kilgore-ontwerp een premium tooled versie gemaakt van het lage silhouet, uitgehard in geklede tinten van “Light Bone”.

De suède en ballistische mesh-panelen die het bovenwerk vormen, zijn uitgevoerd in tonale zeiltinten, waardoor neutrale kleurovereenkomsten langs de tong en over de hele zool onder de voet worden gekozen. Terwijl levendige turquoise hiellip-logo’s een onaangenaam titulaire tint in de mix injecteren, kiezen de tonglip en profiel-swooshes in plaats daarvan voor een op aarde gebaseerd donker olijfgroen compliment. Elders komt een opvallende “Vivid Sulphur” -tint in de mix, die de touwveters verankert en harmonieert met de nylon inlegzool. Geniet hieronder van officiële afbeeldingen van de Air Force 1 Low PRM “Light Bone”, terwijl we in de tussentijd wachten op verdere releasedetails. In ander nieuws van het in Beaverton gevestigde merk, is de Kobe 6 Protro voorbereid in “Team USA” spelerexclusiviteiten voor de FIBA World Cup.

Sneakerheads
Logo
Shopping cart