Editor Choice

Officiële afbeeldingen van de Yuto Horigome x Nike SB Dunk Low

Yuto won een Olympische gouden medaille tijdens het inaugurele straatevenement voor heren tijdens de Spelen van Tokio in 2021 en is zijn voorraad als een van de beste straatschaatsers ter wereld blijven vergroten. Binnenkort zal hij zijn stempel drukken op de sneakercultuur met zijn allereerste Nike SB Dunk-samenwerking.

De 24-jarige heeft ook samengewerkt met Nike om zijn eigen ontwerp van de Dunk met dikke tong te laten vallen, met grijs-op-grijs suède, olijf/grijze Swoosh-logo’s, bruine zachte texturen op de hiel en een logo met twee functies bij de hiel. Roze lipjes op de hiel passen bij de middenvoetplaat op de buitenzool, terwijl een bruine zool een subtiele luxe geeft aan een silhouet dat bedoeld is om te dragen. De inlegzolen vertellen ook een persoonlijk verhaal, want een reeks witte stippen lijkt een obscuur beeld te vormen.

Het Nike SB-logo op de hiel is ook gemaakt van deze kunstzinnige featherpoints. Een volledig achtergrondverhaal en een gedetailleerd overzicht zullen waarschijnlijk binnenkort worden onthuld door Nike SB. Momenteel wordt een releasedatum verwacht op 16 augustus 2023 met een adviesprijs van € 130.

Sneakerheads
Logo
Shopping cart