De Air Jordan 1 Low heeft een ‘vintage panda’-look

De openlijk verdeeldheid zaaiende Nike Dunk Low “Panda”, die routinematig wordt vrijgegeven en aangevuld bij misselijkheid, heeft de weg geĆ«ffend voor een uitgebreide monochrome benadering die wordt toegepast op een groot aantal lifestyle-aanbiedingen van het merk Beaverton.

Onlangs verscheen de Air Jordan 1 Low in een vintage kijk op de simplistische wit/zwarte kleurblokkering. Terwijl frisse witte tinten het toneel bepalen bij de vamp-, kwart- en tongconstructie, injecteert het beklede leren bovenwerk de omliggende overlays met een pikdonker contrast; effectief de basis van het tweekleurige ensemble uitbouwen.

Door de veters, het tonglogo en de profielswooshes met gitzwarte tinten te verduidelijken, is er met de constructie zelf gespeeld terwijl de vamp alle perforaties verwijdert. Onder de voet wordt het silhouet gecomplimenteerd door een zeldzame golf van verouderde esthetiek, terwijl de crĆØmekleurige tussenzool schittert te midden van het bovenwerk van het prototype.

Geniet van een gedetailleerde blik op de Air Jordan 1 Low “Vintage Panda” hieronder terwijl we wachten op verdere releasedetails.

Sneakerheads
Logo
Shopping cart