De Nike Air Max 1 landt in “Medium Olive” op 12 oktober

De Nike Air Max 1 – vergelijkbaar met een groot deel van de Swoosh-catalogus – maakt langzaam de overgang van zomer naar herfst.

En naast eenvoudige kleurstellingen zoals de “Bronze” en “Panda”, bereidt het silhouet zich voor op het seizoen door “Medium Olive” aan zijn garderobe toe te voegen. Deze nieuw onthulde Air Max 1 blijft dicht bij de basis en begint met zijn gelijknamige kleur, waarbij “Medium Olive” wordt aangebracht langs zowel het suède spatbord als de binnenvoering.

De aangrenzende overlays zijn in plaats daarvan uitgevoerd in lichtgrijs, wat een betere aanvulling vormt op de verduisterde afwerking van de Swoosh, veteroogjes en branding bovenop. Witte neutrale kleuren ronden de look dan af en kleden niet alleen de tussenzool, maar ook de vetereenheid en de mesh-inzetstukken. Geniet van een gedetailleerde blik op de Nike Air Max 1 “Medium Olive” via de afbeeldingen van de detailhandelaar die verderop worden gedeeld. Deze zouden op 12 oktober beschikbaar moeten zijn bij een aantal dealers en Nike.com.

Sneakerheads
Logo
Shopping cart