De WMNS Nike Air Max 1 pronkt met ‘Dusty Rose’-tinten

De afgelopen maanden heeft Jordan Brand soepele “Dusty Rose” -tinten aangebracht op een aantal zeer verdeeldheid zaaiende hybride modellen. Terwijl de laatste een eigentijds element heeft toegevoegd aan de meer ondergewaardeerde modellen van het merk Beaverton, kleedt de iconische Air Max 1 zich nu in de tonale collectie van verbrande rode tinten.

Voor zijn eerste verschijning buiten het huis dat MJ heeft gebouwd, geneest de vervaagde roze tint zowel de overlay van het bovenste kwart als de hielkap in fluweelzacht suède. De bovengenoemde textuur is volledig overgenomen en vormt het spatbord over de volledige lengte en profielswooshes in een donkerder Mars-klei-compliment. De rest van het bovenwerk heeft een blanco, frisse witte achtergrond, waardoor het duo van tonen in de mesh-voorvoet, veters en corduroy hiel wordt versterkt, terwijl de zool onder de voet opruimt in een accentuerende “Sail” -outfit.

Geniet hieronder van een gedetailleerd overzicht van de exclusieve Nike Air Max 1 “Dusty Rose” voor dames terwijl we wachten op verdere releasedetails.

Sneakerheads
Logo
Shopping cart