Een Nike Air Max 1 “University Blue” is onderweg

De Nike Air Max 1 blijft een belangrijk onderdeel van het assortiment van het merk. Onlangs verscheen het iconische ontwerp van Tinker Hatfield in een kleurenschema dat lijkt op de originele make-up.

Wit en grijs bedekken het grootste deel van de basis- en middelste lagen van de sneaker, terwijl coole ‘University Blue’-flair de spatborden bezielt. Profiel-swooshes en branding op de tong en rug volgen dit voorbeeld en sluiten aan bij de bovenste oogjes en kraagvoering. De pijlers van de Air Max-bubbel brengen een deel van het bovenwerk van de University of North Carolina-geschikt blauw onder de voeten, terwijl het omringende schuim kiest voor een “kleurloze” afwerking.

Ten slotte houdt de buitenzool met wafelpatroon de zaken simpel, waarbij de kleurblokkering op debuutstijlen uit 1987 wordt herhaald. Het merk heeft geen vaste lanceringsdetails van nike.com bevestigd, maar dat zal waarschijnlijk snel veranderen. Geniet in de tussentijd van detailfoto’s van het paar dat voor je ligt.

Sneakerheads
Logo
Shopping cart