The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low “Buttercup”

Van het eren van de Jedi van Star Wars tot het eerbetoon aan De La Soul: de Nike SB Dunk Low heeft zich gedurende zijn ruim twintigjarige bestaan geliefd gemaakt bij een aantal subcultuurgebieden. Na maanden van speculatie is de nieuwste samenwerking van het silhouet met de Powerpuff Girls inmiddels volledig bekeken, waardoor een groen palet voor Buttercup is ontstaan. Het driedelige pakket werd aanvankelijk bekeken door de leider van de groep, Blossom. Het opvallende roze paar wordt vergezeld door de rebelse Buttercup, die haar iconische zwarte, groene en witte superpak overzet op de lage afwerking. Het synonieme gebruik van de vergrote ogen van het personage in de collectie is geborduurd te midden van het hiellipje, terwijl de binnenzolen een aantal kleurrijke spraakballonnen en de verschijning Mojo Jojo afbeelden. Het groen-dominante bovenwerk is afgewerkt met een gladde satijnen afwerking, terwijl gitzwarte contrasten verhelderende accenten geven aan de tussenzool, touwveters en profiel-swooshes. Het Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low-pakket wordt naar verwachting op 14 december uitgebracht. In de tussentijd is het “Buttercup”-paar hieronder te zien in gedetailleerde beelden.

Sneakerheads
Logo
Shopping cart