Up Close With The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low “Bubbles”

Het grootste deel van 2022 wachtte het sneaker-ecosysteem geduldig op nieuws over een mogelijke Powerpuff Girl-samenwerking. Na de preview van zowel Blossom als Buttercup, zijn de Powerpuff-meisjes sindsdien volledig op weg naar de SB Dunk Low nadat onlangs beelden van Bubble’s paar opdoken. Het paar van Bubble heeft een andere textuur voor elk van de drie aanbiedingen en heeft een glinsterende slangenhuidafwerking, versterkt door de kobaltblauwe behandeling van het bovenwerk. Levendige gele veters en profiel-swooshes animeren het driekleurige aanbod, terwijl de blauwe ogen van het personage versierd zijn met borduurwerk op de hiel. Bovendien worden de bovenste overlays geaccentueerd via een gitzwarte rand die vervolgens over de tussenzool gaat. De Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low “Bubbles” zal naar verwachting op 14 december verschijnen voor een verkoopprijs van EUR 140. In de tussentijd is het paar te zien in gedetailleerde beelden hieronder.

Sneakerheads
Logo
Shopping cart