Gemakkelijk alle aankomende Hyped sneaker releases op één pagina.
Kies jouw favoriete Sneaker en schrijf je in voor alle open raffles. Als je cookies hebt geaccepteerd op onze website dan onthoud het alle deelgenomen raffles als je die hebt aangevinkt! 


September, 2021


Oktober, 2021


September, 2021


Oktober, 2021


November, 2021


December, 2021


Januari, 2022

Februari, 2022

Maart, 2022


Hyped Releases

Op de hyped releases pagina van sneakerheads.nl vind je een duidelijk en handig overzicht van alle hyped sneakers die op de sneaker kalender staan om op korte termijn uit te komen. Zo kan je je heel gemakkelijk inschrijven door op dat ene toffe paartje te klikken die jij gruwelijk vindt en wordt je doorgezet naar de raffle pagina.
Zodra je je voor een raffle hebt ingeschreven vink je hem gemakkelijk af door op “done” te klikken. Als je onze cookies hebt geaccepteerd zal jouw ingevulde data ook bewaard blijven.

Updates / Volledigheid

Onze raffles op de hyped release pagina worden elke dag meerdere keren geüpdate om te zorgen dat jij als sneakerliefhebber nooit mis grijpt naast dat exclusieve paartje.
In vergelijking met andere sneaker overzicht sites werken wij niet met affiliate partners waardoor onze raffle pagina altijd volledig is en niet wordt afgedaan als half werk. (Utrecht, we see what you doing there 😉 ) De aangedragen retailers zijn gelocaliseerd in de BeNelux of bieden de optie om naar de BeNelux te versturen. Of het nou gaat om de Nike Air max 1SB DunkAdidas YeezyTravis ScottOFF-WhiteNew Balance of Supreme. Als het een hyped release is dan is deze hier te vinden.

Reguliere Releases

Omdat de sneaker liefde in de BeNelux en vooral in Nederland zo groot is hebben wij ook de focus op de modellen die van nature al heel populair zijn. Denk bijvoorbeeld aan de recent uitgekomen Air Max 1 “Magma Orange” / Evergreen Aura of de bekende Nike Air Jordan 1 High modellen. Reguliere releases die te koop zijn zonder raffle mogelijkheid zullen wij ook vermelden op onze hyped releases pagina. Want een hyped release is niet altijd een Raffle release.

Laatste Nieuws

Wij bieden een overzicht met het laatste nieuws op onze Homepage. Of het nou gaat om hyped releases die pas aan het jaar of volgend jaar pas uitkomen. Als wij het weten dan willen wij dat jij het ook weet. Zo heb je een duidelijk beeld van wat er komt, gaat komen en waar aan wordt gewerkt in de geheime design kantoortjes van NikeAdidas en andere merken zoals OFF-WhiteTravis ScottNew Balance of Supreme en vele anderen. Om dit overzicht zo strak mogelijk te houden houden wij vast aan het concept Hyped. 


Select a Donation Option (EUR)

Enter Donation Amount (EUR)

Deel dit bericht!
X