September, 2021

Oktober, 2021

November, 2021

December, 2021

 


Hyped Releases

Op de hyped releases pagina van sneakerheads.nl vindt je een duidelijk en handig overzicht van alle hyped sneakers die op de sneaker kalender staan om op korte termijn uit te komen. Zo kan je je heel makkelijk inschrijven door op dat ene toffe paartje te klikken die jij gruwelijk vindt en wordt je doorgezet naar de raffle pagina.
Zodra je je voor een raffle hebt ingeschreven vink je hem gemakkelijk af door op “done” te klikken. Als je onze cookies hebt geaccepteerd zal jouw ingevulde data ook bewaard blijven.

Updates / Volledigheid

Onze raffles op de hyped release pagina wordt elke dag meerdere keren geupdate op te zorgen dat jij als sneakerliefhebber nooit mis grijpt naast dat exclusieve paartje.
In vergelijking met andere sneaker overzicht sites werken wij niet met affiliate partners waardoor onze raffle pagina altijd volledig is en niet wordt afgedaan als half werk.
( Utrecht, we see what you doing there đŸ˜‰ ) De voorgedragen retailers zijn gelokaliseerd in de BeNelux of bieden de optie om naar de BeNelux te versturen. Of het nou gaat om de Nike Air max 1, SB Dunk, Adidas Yeezy, Travis Scott, OFF-White, New Balance of Supreme. Als het een hyped release is, dan is deze hier te vinden.

Reguliere Releases

Omdat de sneaker liefde in de BeNelux en vooral in Nederland zo groot is hebben wij ook de focus op de modellen die van nature al heel populair zijn. Denk bijvoorbeeld aan de recent uitgekomen Air Max 1 “Magma Orange” / Evergreen Aura of de bekende Nike Air Jordan 1 High modellen. Reguliere releases die te koop zijn zonder raffle mogelijkheid zullen wij ook vermelden op onze hyped releases pagina. Want een hyped release is niet altijd een Raffle release.

Laatste Nieuws

Wij bieden een overzicht met het laatste nieuws op onze Homepage. Of het nou gaat om hyped releases die pas aan het einde van het jaar of volgend jaar pas uitkomen. Als wij het weten dan willen wij dat jij het ook weet. Zo heb je een duidelijk beeld van wat er komt, gaat komen en waar aan gewerkt wordt in de geheime design kantoortjes van Nike, Adidas en andere merken zoals OFF-White, Travis Scott, New Balance, Supreme en vele anderen. Om dit overzicht zo strak mogelijk te houden, houden wij vast aan het concept Hyped. Releases die er in onze ogen niet toe doen zullen wij ook niet vermelden. HYPED 4 THE WINNNNN!

Deel dit bericht!
X